Ambassade van België in Kazachstan

België in Kazachstan, de Kirgizische Republiek en Tadzjikistan

Welkom op onze website!

 

De Ambassade van België in Astana is verantwoordelijk voor Kazachstan, de Kirgizische Republiek en Tadzjikistan.

Op deze website vindt u informatie over onze Ambassade en ereconsulaten. We geven ook meer uitleg over onze consulaire diensten. Verder vindt u hier ook het reisadvies voor onze drie landen.

Wilt u naar België reizen en hebt u een visum nodig? Zelf geven wij géén visa af, maar we zullen u wel uitleggen wie u kan helpen.

 
Nur-Sultan

Nieuws

20 Mar

Van 22 tot 27 maart 2023 brengen Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit de Koningin der Belgen een staatsbezoek aan Zuid-Afrika.

18 Mar

België verwelkomt de hernieuwing, vandaag 18 maart 2023, van het Graaninitiatief voor de Zwarte Zee (“Black Sea Grain Initiative” of “BSGI”), die op 22 juli 2022 door de Verenigde Naties, de Russische Federatie, Turkije en Oekraïne ondertekend werd.

17 Mar

Tijdens een werkbezoek in Oeganda heeft Caroline Gennez, Minister van Ontwikkelingssamenwerking, de resultaten geëvalueerd van het Belgisch internationale samenwerkingsprogramma in Oeganda.

09 Mar

Na 22 dagen bemand te zijn geweest door Belgisch medisch personeel, is het veldhospitaal van B-FAST in Kirikhan op 9 maart gedoneerd aan Turkije.

08 Mar

Dit jaar vieren we de 75e verjaardag van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens, die door alle lidstaten van de Verenigde Naties is onderschreven.